domingo, 5 de junio de 2016

Visita a Freixenet


Una de las intenciones de este blog, es ir mostrando las visitas enoturísticas que he hecho. Antes de adentrarme en este mundillo de vinos y cavas, la primera visita que hice, fue a las cavas Freixenet. Recomiendo esta visita para “principiantes” como yo en el mundo del enoturismo. La visita, podríamos decir que es de las más comerciales que he realizado, hecho que entra en la normalidad, debido a la producción millonaria de esta empresa. La visita  consigue engancharte y crearte la suficiente curiosidad para querer aprender más sobre este interesante mundillo de uvas y burbujas.

 
La visita de una duración aproximada de una hora-hora y media, es amena, llena de detalles interesantes como las esculturas o la maquinaria antigua que vamos encontrando conforme vamos adentrándonos en el camino. Además del divertido paseíllo en trenecito; para mi uno de los puntos más positivos es el cómodo bar con sofás, al que accedemos al final de la visita, donde además de ofrecernos la copa de degustación de rigor, se contempla la posibilidad de podernos quedar el rato que queramos consumiendo (esta vez sí, pagando) las copas que queramos, de su amplia carta de productos.
 
 
Personalmente me gustó mucho la posibilidad de poderme quedar en el bar, cómodamente, charlando, sin prisas y repitiendo una copa si me apetecía, ya que en otras visitas de otras cavas, el guía parecía más interesado en que nos fuéramos para irse a comer.  
 
 
                                                                                                                                                        
Una de les intencions d'aquest blog, és anar mostrant les visites enoturístiques que he fet. Abans d'endinsar-me en aquest món de vins i caves, la primera visita que vaig fer, va ser a les caves Freixenet. Recomano aquesta visita per "principiants" com jo en el món de l'enoturisme. La visita, podríem dir que és de les més comercials que he realitzat, fet que entra a la normalitat, a causa de la producció milionària d'aquesta empresa. La visita aconsegueix enganxar-te i crear-te la suficient curiositat per voler aprendre més sobre aquest interessant món de raïm i bombolles.
 
 
La visita d'una durada aproximada d'una hora-hora i mitja, és amena, plena de detalls interessants com les escultures o la maquinària antiga que anem trobant conforme anem endinsant-nos en el camí. A més del divertit passeig en trenet; per a mi un dels punts més positius és el còmode bar amb sofàs, al qual accedim al final de la visita, on a més d'oferir-nos la copa de degustació de rigor, es contempla la possibilitat de poder-nos quedar l'estona que vulguem consumint (aquest cop sí, pagant) les copes que vulguem, de la seva àmplia carta de productes.
 
 
Personalment em va agradar molt la possibilitat de poder-me quedar al bar, còmodament, xerrant, sense presses i repetint una copa si em venia de gust, ja que en altres visites d'altres caves, el guia semblava més interessat en que marxessim per anar a dinar.
 
 
 

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