martes, 17 de enero de 2017

Receta: Copa Cubana


Aprovecho este post para desearos (aunque un poco tarde) un feliz año, y de que mejor manera de empezar el año que con una dulce receta que combina dos de mis tres pasiones de las que se sustenta el blog; el chocolate y el café.

La receta, la encontré en la web de Gallina Blanca, una web que es muy intuitiva en la que encontrareis multitud de recetas para postres, dulces y todo tipo de comida, además de encontrar menús completos, trucos y un utilísimo buscador que nos encuentra diferentes recetas según los alimentos que nos queden en la despensa, en definitiva una página donde no se os acabaran las ideas.

Pero vamos al lio, la receta es sencilla de realizar (unos 20-30 minutos), pero sencilla de verdad, ya veréis que solo consta de 4 pasos, y queda genial como postre, pero os advierto una cosa aunque el aspecto es ligero, llena bastante.

Y que vamos a necesitar:

INGREDIENTES:  (Para 4 personas)

·         1/2 litro de leche

·         200 mililitros  de nata montada

·         125 gr. de chocolate fondant

·         1 cucharada de café soluble

·         1 cucharada colmada de harina de maíz (30 gr.) (tipo Maizena)

·         125 gr. de azúcar

·         3 yemas de huevo

·         Virutas de chocolate o de colores

 
PREPARACIÓN:

1-Mezcla la harina de maíz con el azúcar y las yemas de huevo.

2-Añade la leche, el café soluble y el chocolate troceado.

3-Cuece hasta que espese ligeramente. Deja enfriar, reparte en copas y cubre con nata montada.

4-Guarda en la nevera y espolvorea con virutas de chocolate, antes de servir.

Os dejo unas imágenes de cómo me ha quedado diferentes días que la he preparado, porque ya la he repetido un par de días, seguro que vosotros también ;)
 
 

Os dejo el enlace directo de la receta: http://www.gallinablanca.es/receta/copa-cubana/

Y el enlace a la web de Gallina Blanca: http://www.gallinablanca.es/
 
                                                                                                                                                               

 
Aprofito aquest post per desitjar-vos (encara que una mica tard) un feliç any, i que millor manera de començar l'any que amb una dolça recepta que combina dos de les meves tres passions de les quals se sustenta el bloc; la xocolata i el cafè.

La recepta, la vaig trobar a la web de Gallina Blanca, una web que és molt intuïtiva en la qual trobareu multitud de receptes per a postres, dolços i tot tipus de menjar, a més de trobar menús complets, trucs i un utilíssim cercador que ens troba diferents receptes segons els aliments que ens quedin al rebost, en definitiva una pàgina on no se us acabaran les idees.

 Però anem al lio, la recepta és senzilla de realitzar (uns 20-30 minuts), però senzilla de veritat, ja veureu que només consta de 4 passos, i queda genial com a postres, però us adverteixo una cosa encara que l'aspecte és lleuger, atipa bastant.

I que necessitarem:

 
INGREDIENTS: (Per a 4 persones)

• 1/2 litre de llet

• 200 mil·lilitres de nata muntada

• 125 gr. de xocolata fondant

• 1 cullerada de cafè soluble

• 1 cullerada plena de farina de blat de moro (30 gr.) (Tipus Maizena)

• 125 gr. de sucre

• 3 rovells d'ou

• Encenalls de xocolata o de colors

 
PREPARACIÓ:

1-Barreja la farina de blat de moro amb el sucre i els rovells d'ou.

2-Afegeix la llet, el cafè soluble i la xocolata trossejada.

3-Coure fins que espesseixi lleugerament. Deixa refredar, reparteix en copes i cobreix amb nata muntada.

4-Guarda a la nevera i decorar amb encenalls de xocolata, abans de servir.

 
Us deixo unes imatges de com m'ha quedat diferents dies que l'he preparat, perquè ja l'he repetit un parell de dies, segur que vosaltres també;)

 



Us deixo l'enllaç directe de la recepta:
http://www.gallinablanca.es/receta/copa-cubana/

I l'enllaç a la web de Gallina Blanca: http://www.gallinablanca.es/